Saturday, January 2, 2010

skang nih suke lagu ni plak

lagu nih sweet..huhu



Lyrics

sakit belakang dan lenguh pinggang

seperti yg diramalkan,aku telah tertido sambil mambuat kerja...(adoii)..

pastu terbangun kol 5 pagi dan terus menyambung kerja aku...(bangun jek tros mengadap laptop...kahkah)..

n sampai skang kol 8 pagi,alhamdullilah kire 50% keje aku siap ah...(penat duduk)....

tuh pon xpuas ati...sepatutunye 80% dan klu bole siap terus(tipu ah tu)...

bukan pe,nnt misiti berlambak assgnmnt kene wat...so,nk abehkan la awal2 ek...baru rase relieved sket...

so,the moral of the story,jgn la wak keje last minute cam aku nih...ok..lepas ni nk off to uia...;)

Akhirnye bukak jua blog ini....

Bukan main lama dah xbukak blog nih...

harapkan kat umah je la bru leh enjoy surf internet...wireless kat uia xleh pakai lgsg...buat wireless cam nak cukup syarat jek..

tension betol...

bukak pastu disconnected...klu nak tau kejadian nih berulang byk kali sampai rse nk baling jek laptop...kahkah...nasib baik sabar..skang nih berada di rumah tercinta dan di atas katil yang empok dan dengan semangat berkobar-kobar mau menyiapkan research paper yg deadline dia lg 2 minggu...

pergh,dgr cam lame agi...tp disebabkan xbuat satu hapak agi,so rase cam 'isy,sempat ke aku siap nih?'....agegege...

tanpa membuang mase,skang aku nak menyiapkan paper work aku...(doakan aku xtertido di atas katil yg empok ini)..;)

My Blog List